21 Mayıs 2014 Çarşamba

Massey Ferguson 7610 Traktör

MOTOR
En yeni 2. nesil Stage 3B AGCO POWER motorlar.
Seçici Katalitik İndirgeme (SCR) teknolojisi, önemli ölçüde yakıt tasarrufu sağlarken, azot oksit ve parçacık emisyonunu büyük oranda azaltmak için yanma prosesinden sonra egzoz gazlarını filtreler.
Yeni yan egzoz sistemi ile MF 7600, Dizel Oksidasyon Katalisti (DOC) içermektedir. Kompleks, ancak bakım gerektirmeyen DOC, optimum motor verimliliği ve maksimum güçten ödün vermeden, emisyon oranlarını daha da düşürür.

ŞANZIMAN
Dyna-6, artık, daha zahmetli uygulamalarda ilave güç dağıtımı için Dyna-Güç Yönetimi özelliğine sahiptir. Taşıma uygulamaları için ideal olacak şekilde yakıt tüketimini en aza indirirken hızı korumak için de sürekli güç kontrolüne olanak sağlar.
Dyna-4‘ün şanzımanının optimize edilmiş tasarımı, Güç Kontrolü ve "pedalsız" çalıştırma da dâhil olmak üzere orijinal özellikleri muhafaza ederken, dinamik performans ve üstün verimlilik sağlar. Bu yeni tasarım, tekerleklere ve PTO‘ya daha düzenli güç aktararak azaltılmış eylemsizlik sağlar.
En üst düzey traktör şanzımanı olarak kabul edilen Dyna-VT, hassas mühendislik için gerçek bir örnektir. Bağlaması kolay, operatörler buna bayılacak. Dinamik Traktör Yönetim Sistemi, etkinleştirildiğinde, hem motorun hem de şanzımanın otomatik olarak kontrol edilmesini çok daha kolaylaştırır.

TEKNOLOJİ
AGCOMMAND, makine performansını, konumu, hizmet programını ve operatörün yeteneğini tamamen uzaktan izleme gibi çeşitli yararlı işlevler sunan bir uzaktan ölçüm sistemidir. Ayrıca sistem, sayıları giderek artan çiftliklerde trafik yönetiminin kullanılmasını desteklemektedir.
Auto-Guide, arazideki makine geçişlerinde üst ve alt katlanmaları ortadan kaldırarak hassas çiftçiliği birçok insan için gerçeğe dönüştürmek üzere tasarlanmış, GPS‘le yönlendirilen bir direksiyon sistemidir. Tohumda, ekin korumasında, sürede ve yakıtta büyük ölçüde tasarruf sağlanmaktadır. Auto-Guide, giderek daha fazla çiftçilik işletmesinin yararlandığı hassas çiftçilik tekniklerine geçişi hızlandırmaya yardımcı olmuştur.

KABİN
Yeni MF 7600 serisi, yeni ‘panorama‘ kabin tasarımı, kavisli ön cam, yan açılır pencereler ve diğer kapsamlı geliştirmelerle birlikte geliyor. Kumanda kolu ve kolçak seçeneği, sağ direkte yeni kontroller, yeni gösterge paneli, konsol ve Datatronic CCD seçenekleri de bulunuyor.
Kabin süspansiyon seçenekleri ‘OptiRide Plus’ yarı aktif kabin süspansiyonunu da içeren veya basit mekanik versiyon da mevcuttur; tüm bu yeni kabin özellikleri bir araya gelerek operatörün daha az stresli, daha rahat ve böylece daha verimli bir gün geçirmesini sağlıyor - Arazide ne kadar uzun kalınırsa, o kadar çok şey başarılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder