24 Mayıs 2014 Cumartesi

New Holland: T7070 Traktör












Ryad Shed Plans

http://bit.ly/1x5wSrF 

 YENİ Hollanda'nın T7070 Auto Command traktör Agritechnica de 2010 için Yılın Traktör prestijli unvanına layık görülmüştür. Bu yeni traktör, onun sürekli değişken şanzıman ile, aynı zamanda kullanım ve operatör konforu kolaylığı odaklanarak tasarım mükemmelliği tanır Dizayn ödülü Altın Traktör ile ihsan edildi.     T7070 Otomatik Komutanlığı için ödül Bu olağanüstü çifti Yılın Traktör ekler ve Altın T7000 Serisi sadece bu ödülü 13 yıllık tarihinin traktörlerin en layık hattı yapım, 2007 Agritechnica de T7060 Güç Komutanlığı tarafından elde edilen 2008 Tasarım Traktör, aynı zamanda her tür için kazanan bir seçimdir müşteri.     Avrupa'nın en önemli tarımsal yayınlardan 20 gazeteciden oluşan bir jüri tarafından ödüllendirildi, Yılın Traktör, yenilik, verimlilik, konfor, ekonomi ve kullanım kolaylığı tüm avantajlarını birleştirmek mümkün olan açık alan modeli kron bütün bunlar modern tarım lider traktör için gereklidir.     Yılın Traktör New Holland T7070 Auto Komutanlığı tarafından kazanılan 2010 başlık sadece New Holland Tarım tarafından ve tüm Fiat Grubu tarafından yapılmış değil olağanüstü ekip çalışması tanır, ama aynı zamanda Onların değerli girişi. ile gelişimine katkıda bulunmuş müşterilerimiz tarafından     167-225hp arasında, bu% 100 çalıştırabilirsiniz ile New Holland'ın Basildon tesisinde inşa T7000 Auto Command Serisi beş modelleri, yeni NEF motor tarafından desteklenmektedir Biyodizel, ve tamamen Torino, İtalya Fiat Powertrain Technologies tarafından geliştirilen. Yeni nesil Otomatik Komuta sürekli değişken transmisyon Belçika'da New Holland'ın Antwerp fabrikasında üretim deneyimi ve sürekli araştırma sonucudur.
    Turin Fiat Stil Merkezi traktörün ergonomik tasarımı ve yeni SideWinder II konsolun styling önemli bir rol oynadı hangi T7070 Auto Command Tasarım ödülü Altın Traktör elde etmek için izin. Bu kol dayama müşteriler tarafından yürütülen bir sürecin sonucudur ve Intelliview III dokunmatik ekran ile CommandGrip kontrol kolu ve monitör dahil olmak üzere müşterileri için.
    Bu traktör entegre piyasada ilk monitör ve aynı zamanda, kontrolleri uygulamak autoguidance sistemi. Tasarımcılar New Holland'ın birden ödüllü hasat makineleri ilham aldı: FR9000 yem toplama ve CR9090 üretilen ve Belçika'da New Holland'ın Zedelgem Mükemmellik Merkezi'nde geliştirilen, hem birleştirir




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder