16 Mayıs 2014 Cuma

John Deere 8R Traktör

ÖNEMLİ ÖZELLİKLER

Aşağıda bu modelle ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

KABİN VE KONTROLLER

Kabin

CommandView II kabinin içinde çalışmak, çiftçilik için her zaman istediğiniz şekilde son derece konforlu, verimli ve üretkendir.
8R Serisi Traktörler: Yeni CommandView II kabin Keyfini çıkarın:
    Görüşü artıran yüksek toplam cam alanına sahip 4 direkli kabin Maksimum konfor için yenilikçi hava kanallarına sahip klima Dört yüksek kaliteli hoparlör ve güçlü subwoofer ile mükemmel ses kalitesi Renk kodlu Seçilebilir Kontrol Valfi ve bağlantıları ile kullanım kolaylığı 360 derecelik derin aydınlatmayla geceyi gündüze çeviren kabine entegre dış aydınlatma
8R Serisi Traktörler: yeni CommandCenter konsolu Yeni ActiveCommand Direksiyon.
Arazide ve yolda daha yüksek direksiyon konforu ve kontrolü.
8R Serisi Traktörler: ActiveSeat koltuk Benzersiz, opsiyonel John Deere ActiveSeat koltuk.
Size traktörün dikey hareketlerinden %90'a varan oranda koruyarak konforu artırırken, yorgunluğu azaltır.
8R Serisi Traktörler: CommandView II kabinden görünüm Görmeniz gereken birçok şey var.
Küçük motor kaputu ve dört bir yanı görebilme olanağı sayesinde önde, yukarıda, aşağıda, yanlarda veya arkada yapılan tüm işi kolayca takip edebilirsiniz.
8R Serisi Traktörler: kabin içinde daha fazla güç soketi Eskisinden çok daha geniş saklama alanı.
Kullanım kılavuzunuz, ilk yardım çantanız, üçgen reflektörünüz, kişisel elektronik eşyalarınız ve ihtiyacınız olan diğer şeyler kolayca erişebileceğiniz bir yerde. Ayrıca, 10 adete kadar güç soketi cep telefonlarınız, dizüstü bilgisayarlarınız vb. için kullanışlı bir güç kaynağına sahip olurken, ek monitör montaj yerleri sayesinde istediğiniz zaman istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.

Kontroller

CommandArm konsoluyla hidrolikler, gaz kelebeği, vites seçme, arka askı sistemi, klima ve radyo gibi traktör ve kabin fonksiyonlarını parmak ucuyla kontrol etme keyfini yaşayın. 8R Serisi traktörle arazide yol almak, kırsal kesimde otomobil kullanmak gibidir.

Videoyu görüntüle


8R Serisi Traktörler: yeni CommandArm konsolu 8R Serisi traktörlerin sorunsuz kullanılmasını sağlayan, entegre CommandCenter kontrolüyle donatılan sağ taraftaki CommandArm konsoludur.

AutoTrac, Swath Control Pro ve Pivot Pro gibi AMS uygulamaları artık doğrudan GreenStar 3 CommandCenter ekranından çalıştırılabiliyor.

CAN ile düzenlenen renk kodlu SCV gibi kontrolleri kullanmak son derece kolaydır. Göstergeler bir bakışta okunabilir. Akıllı Toplam Ekipman Kontrolü (iTEC) sistemi ile birden fazla çalışma fonksiyonunu aynı anda otomatik hale getirmek mümkündür.
8R Serisi Traktörler: Yeni GreenStar 2630 Ekran Yeni GreenStar 3 CommandCenter Dokunmatik ve Videolu ekran (opsiyonel):
Görmek, en iyi kontrol şeklidir. Bir video kameranın eklenmesiyle ekran otomatik olarak geri vites, kuyruk mili etkinleştirme, askı sistemi manevrası veya SCV gibi belirli işlemleri gösterebilir. Video fonksiyonu sayesinde hassas ekipman alanlarını ek monitör gerekmeden izleyebilirsiniz.
ISOBUS ile maksimum verimlilik avantajından yararlanın:
Hem CommandCenter hem de opsiyonel GreenStar 2630 Ekran ISOBUS standartlarını desteklediğinden, kendi kendine yüklemeli büyük silaj römorkları gibi ekipmanlar için gelişmiş kontrol olanağı sağlanır. AutoPowr şanzımanlarla ekipmanların, traktörün hızını otomatik olarak ayarlamak için traktör ekipmanı otomasyon sistemi ile birlikte çalışması bile mümkündür.


8R Serisi Traktörler: Yeni Köşe Direği Ekranı Yeni Köşe Direği Ekranı:
Yeniden tasarlanan ışıklı Köşe Direği Ekranı sayesinde kritik performans verileri kolayca görüntülenebilir.
8R Serisi Traktörler: CommandCenter kontrolü CommandCenter kontrolü:
CommandCenter kontrolleri fonksiyon alanlarına göre gruplandırılmıştır:
  • Tamamen entegre 7 inçlik tam renkli geniş ekran
  • Yerleşik Diagnostik Aracı
  • ISOBUS sanal terminali
  • GreenStar uygulamaları (örneğin AutoTrac, Swath Control Pro, Pivot Pro)
  • Belgelendirme (Evrensel Performans Monitörü)
8R Serisi Traktörler: CommandArm Konsolu CommandArm Konsolu:
  • Arazide sürüş kontrolü, iTEC sistemi, şanzıman ve kuyruk mili ayarları için kısayol tuşları
  • Tüm askı sistemi fonksiyonları için kısayol tuşları
  • Ekrandan kontrol edilen yönlendirme fonksiyonları (AutoTrac, Swath Control Pro, Pivot Pro)
  • Klima kontrolleri
  • Radyo kontrolleri
  • MFWD kontrolleri
  • Işık kontrolleri

ACTIVECOMMAND DİREKSİYON

The new benchmark for driving performance

John Deere’s pioneering ActiveCommand Steering (available as an option) is one of the most robust and all-encompassing steering systems in the industry. Whether in the field or on the road, ActiveCommand Steering reduces steering effort to proactively avoid operator fatigue – and considerably improve driving comfort and control:
8R Series Tractors: On the road
  • Dynamic Stability Control keeps the tractor straight in your lane with minimal effort.
  • Variable Ratio Steering alters the amount of effort required to turn the wheel based on conditions.
  • Full Electronic Steering Control removes all the drawbacks of a conventional steering column-to-wheel setup.
The system enables unprecedented line-holding, faster headland turns and higher steering wheel torque at transport speeds. At the same time, over-steering, steering slop and hand wheel drift are eliminated.

View Active Command Steering video

View video
The system enables unprecedented line-holding, faster headland turns and higher steering wheel torque at transport speeds. At the same time, over-steering, steering slop and hand wheel drift are eliminated.


View Active Command Steering video

View video

MOTOR VE TAHRİKLER

PowerTech PSX

9,0 l 8R PowerTech PSX motorun olağanüstü performansı ve tork çıkışı, nominal hızda 360 hp'ye (ve Akıllı Güç Yönetimi ile 409 hp'ye) varan oranda güç sağlar. Bu etkileyici gücün altında yatan sır, dual turbo (1 sabit ve 1 değişken geometrili turboşarj) ile yüksek basınçlı ortak raylı yakıt sistemidir.
8R Serisi Traktörler: 9,0 L PowerTech PSX motor

Verimlilik ve güç:
  • GreenEfficiency yakıt tasarrufu
  • Yüksek beygir gücü + %12 Ekstra Güç
  • + %44'e varan oranda yüksek tork artışı
  • Emisyon azaltma
Videoyu görüntüle
  • Dört valfli silindirler ile 9,0 l 8R PowerTech PSX motor daha verimli çalışarak maksimum performans sağlar.
  • Serisi Turboşarj ve Yüksek Basınçlı Ortak Raylı (HP-CR) yakıt sistemi düşük devde torku iyileştirirken değişen yük koşullarına anında tepki verilmesini sağlar.
  • Soğutmalı Egzoz Gazı Sirkülasyonu (EGR) yakıt verimliliğini artırırken emisyonları azaltır: EGR egzoz gazını soğutur ve ölçülen miktarlarda soğutulmuş egzoz gazı ile gelen temiz havayı karıştırarak tepe ateşleme sıcaklıklarını ve azot oksitlerini (NOx) azaltır.
  • PowerTech PSX motorlar, bir dizel oksitlenme katalizörü (DOC) ile partikülleri yakalayarak karbon monoksit ve hidrokarbonları azaltan bir dizel partikül filtresinden (DPF) oluşan, katalizörle egzoz filtresi kullanır.
  • Yüksek kapasiteli VariCool soğutma sistemi ve havadan havaya ara soğutma, motor performansını artırır.
  • Kendinden hava boşaltmalı elektronik yakıt pompası, çalışmama süresini azaltmaya yardımcı olur.

Soğutma Sistemi

Başarısı sahada kanıtlanmış VariCool soğutma sistemi çalışma verimliliğini artırır. Optimum çalışma sıcaklığını korumak için gerektiğinde fan devirlerini otomatik olarak ayarlar. Aynı zamanda motorun yükteki değişimlere daha hızlı tepki vermesine yardımcı olur. Böylece en çok ihtiyacınız olduğu anda daha yüksek güç elde edersiniz (örneğin yüksek devirli uygulamalarda veya kuyruk mili uygulamalarında).
Değişken Geometrili Turboşarj (VGT) düşük devirde mükemmel tork değeri sunarak motorun tepki verme kabiliyetini ve yakıt ekonomisini geliştirir. 767 mm'lik fan hava akışını ve motor kullanım ömrünü artırmak için kendi devrini otomatik olarak ayarlar.
8R Serisi Traktörler: VariCool geniş radyatör Geniş radyatör motorun soğutma kapasitesini artırırken, katlanır olması sayesinde servis veya temizlik işlemlerinin hızlı ve kolay şekilde yapılmasını sağlar.
8R Serisi Traktörler: Seri Turboşarj Seri Turboşarj (sabit ve değişken geometrili)
Seri turboşarj, tekli turboşarj konfigürasyonlarına göre daha fazla takviye basıncı sağlar. Bu da daha yüksek güç yoğunluğu, gelişmiş düşük devir torku, yakıt ekonomisi ve yüksek irtifalarda daha iyi kullanım anlamına gelir.

Kademe III B Standartları

Mevcut ve gelecekte yürürlüğe girecek emisyon standartlarını karşılamak amacıyla John Deere, daha verimli motorların ve daha düşük emisyonların araştırılması ve geliştirilmesi yönünde yatırımlar yapmıştır. Vardığımız sonuç şudur: Zaten iyi çalışan bir şeyi neden değiştirelim?

Rakip firmalar emisyonları çift sıvı kullanılan karmaşık bir sistemle azaltmaya çalışırken, John Deere gelecekteki uygulamalara hazır, tek sıvı kullanılan bir yaklaşımla bu sorunu basit yoldan çözmeye odaklanmıştır. Temel olarak zaten yüksek yakıt verimliliğine sahip, başarısı sahada kanıtlanmış, kullanıcı dostu PowerTech PSX motorumuzun performansında ve verimliliğinde önemli optimizasyonlar gerçekleştirdik:
8R Serisi Traktörler: PowerTech PSX motorun ayrıntıları
  1. EGR egzoz gazını soğutur ve ölçülen miktarlarda soğutulmuş egzoz gazı ile gelen temiz havayı karıştırarak tepe ateşleme sıcaklıklarını ve NOx emisyonlarını azaltır.
  2. Seri turboşarj daha fazla takviye basıncı sağlayarak performansı artırır
  3. 4 valfli silindir başlığı mükemmel hava akışı ile düşük devirde daha fazla tork ve değişimlere karşı daha iyi tepki süresi sağlar
  4. HPCR yakıt sistemleri değişken ortak ray basıncı, çoklu enjeksiyon ve 2000 bar yüksek enjeksiyon basıncı sağlar
  5. Düşük sürtünmeli tek parçalı çelik piston daha iyi yakıt ekonomisi sağlar, emisyonları azaltır ve dayanıklılığı artırır
  6. Yönlendirmeli üst gömlek soğutma sistemi yağ denetiminin daha iyi olmasını sağlar ve dayanıklılığı artırır
  7. John Deere elektronik motor kontrolleri: daha hızlı motor kontrol ünitesi (ECU) hem motoru hem de egzoz filtresini yönetir
    8R Serisi Traktörler: Kendi kendine temizlenen egzoz filtresi Kendi kendine temizlenen filtre
    Kendi kendine temizlenen gelişmiş egzoz filtresi en küçük parçacıkların bile dışarı atılmasına yardımcı olur ve temizlik sırasında CommandCenter ekranında Filtre Temizleme Göstergesi görüntülenir. Tüm bunlar temizlik işlemi sırasında operatör tarafından fark edilecek özelliklerdir.

    ŞANZIMAN

    AutoPowr

    AutoPowr, yakıt tasarrufu sağlayan 1713 d/dak devirde 50 km/sa nakliye hızına ve düşük hızlarda daha yüksek çekiş gücüne olanak sağlar. 8R Serisi için kesinlikle olabilecek en iyi güç aktarma organı. Ayrıca, AutoPowr şanzıman düşük hızlarda daha yüksek çekiş gücü sağladığından, operatörlerin bir saatte daha fazla alan üzerinde çalışmasına da olanak sağlar.

    Sağlanan faydalar:
    • Daha iyi yakıt ekonomisi için tutarlı performans
    • Sınırsız hız aralığı
    • Kolay kullanım
    • 50 km/sa hıza kadar nakliye işleri
    • Her uygulama için ilerleme hızını tam olarak ayarlama olanağı
    • Arazi ve nakliye hızlarında yüksek mekanik güç kullanımı

    8R Serisi Traktörler: AutoPowr ayarları Doğru ayarı bulma konusunda endişelenmeyin, isteğe bağlı yeni AutoMode (8360R'de temel donanım) performansı en üst düzeye çıkarmak ve yakıt tüketimini en alt düzeye indirmek için şanzımanı otomatik olarak ayarlar. İsterseniz özelleştirme moduyla şanzıman ayarlarını kendiniz yapabilir veya herhangi bir zamanda maksimum gücü korumak için manuel modu geçebilirsiniz.
    8R Serisi Traktörler: AutoPowr yön değiştirici Sol taraftaki yön değiştirici sayesinde hızda ayarlama yapmadan yönünüzü anında değiştirebilirsiniz.
    8R Serisi Traktörler: AutoPowr hız ayarlama anahtarı Hız ayarlama anahtarı
    Kullanımı kolay hız ayarlama anahtarı ile her hız aralığı için maksimum ileri veya geri hızı ayarlayabilirsiniz; Elektronik Yönetim Sistemi yük veya ilerleme hızı ne olursa olsun hızlanma veya yavaşlamanın sorunsuz, hızlı ve güçlü bir şekilde yapılmasını sağlar.

    PowerShift

    John Deere Otomatik PowerShift Şanzıman (16 ileri ve 5 geri vites), başarısı sahada kanıtlanmış, güvenilir performans sağlar. Değişen koşullara göre vitesi otomatik olarak değiştirerek yakıt verimliliğini ve üretkenliği daha iyi hale getirir. Aynı zamanda sessiz ve sorunsuz çalışır. Otomatik PowerShift ile sağlanan faydalar:
      Güvenilir ve kolay kullanım Yük değişimlerinde vites değiştirme gerekmemesi 42 km/sa hıza kadar nakliye işleri

    8R Serisi Traktörler: PowerShift'in kullanılması Otomatik PowerShift şanzımanı kullanmak baş parmağınızı oynatmak kadar kolay.
    8R Serisi Traktörler: PowerShift'in kontrol edilmesi Otomatik PowerShift, değişen koşullara göre vitesi otomatik olarak düşürür. Ayrıca, sürülmemiş arazi dönüşlerinde şanzıman otomatik olarak vites düşürürken, motor devrini de azaltır.

    TARIMSAL YÖNETİM ÇÖZÜMLERİ

    iTEC Pro ile daha kısa sürede daha fazla alan

    John Deere'ın akıllı toplam donanım kontrol teknolojisi (iTEC Pro sistemi) traktör operatörlerinin yorulmadan daha hızlı ve daha uzun süre çalışmasını sağlar. Bunun sonucunda, mal sahipleri kapsamlı tam otomatik operasyonlar sayesinde iş kalitesinin tutarlı olması, performansın artması ve operatör için en iyi konforun sağlanması gibi avantajlardan yararlanırlar.
    8R Serisi Traktörler: iTEC Pro sistemiyle zamandan ve maliyetten tasarruf edin Kontrol sizde.
    Zaman ve maliyetten ne kadar tasarruf edeceğiniz ve yapacağınız işin miktarı size bağlı:

    1) AutoTrac’ın eller boşta kılavuzluk özelliği, üst üste bindirmeyi %90'a varan oranda azaltır.

    2) iTEC Pro, arazideki manevraları tamamlamak için gereken tüm makine adımlarını otomatikleştirir ve CommandCenter ekranı üzerinden kolayca programlanabilir veya kaydedilebilir.

    3) iTEC Pro, üst üste bindirmeyi en aza indirgemek, girdi maliyetlerini azaltmak ve daha hızlı çalışmak için AutoTrac ve iTEC fonksiyonlarını bir arada sunar. (GreenStar 2630 Ekran ile birlikte sunulur).

    Verimliliği artırmaya hemen başlayın! Tek yapmanız gereken aşağıdaki uygulamalar için StarFire 3000 veya iTC alıcınız ile birlikte kullanmak istediğiniz düzeltme sinyalinin hassaslığını belirlemek:

    FREE SF1 sinyali ile ± 30 cm geçiş hassasiyeti, toprak sürme için ideal
    SF 2 sinyali ile ± 10 cm geçiş hassasiyeti, gübre yayma ve ekin biçme için ideal
    Tohumlama gibi en yüksek hassasiyet gereksinimleri için ± 2 cm tekrarlanabilir RTK sinyal hassasiyeti

    John Deere Farkı:

    8R Serisi Traktörler: Üst üste binmeyi azaltan AutoTrac sistemi Üst üste binmeyi azaltan AutoTrac sistemi.
    GPS destekli eller boşta yönlendirme, ekipman kullanırken üst üste binmeyi yüzde 90'a varan oranda azaltır. Böylece zamandan, yakıttan ve işçilik maliyetlerinden tasarruf sağlarsınız.
    8R Serisi Traktörler: Starfire 3000 alıcı Daha kısa sürede daha fazla alan.
    Verimliliği artırmaya hemen başlayın! Yeni Starfire 3000 alıcı sinyal alımını güçlendirirken, tüm hassasiyet seviyeleri (SF1, SF2 ve RTK) ile uyumludur. Starfire 3000 ile birlikte standart olarak GLONAS özelliği de sunulur.
    8R Serisi Traktörler: GreenStar Ekran 2630 iTEC Pro işlemlerinizi isteğe bağlı GreenStar Ekran 2630'un dokunmatik ekran kolaylığıyla gerçekleştirin.

    Geleceğinizi Bekletmeyin

    Elbette, gelişmiş tarım hassasiyet ve otomasyondan çok daha fazlası demektedir. Bu nedenle kaliteyi ve verimliliği muazzam seviyede arttıracak çok geniş yelpazade çözümler sunmaktayız. İşte bunlardan üçü:

    FieldDoc sistemi.
    GreenStar 2600 ekranı üzerinden tüm tarla uygulamalarınızı otomatik olarak kaydedersiniz. Toprak aktarmadan ekime, ilaçlamadan gübre yaymaya kadar tüm uygulamaların kimin tarafından, ne zaman, nerede ve nasıl yapıldığı bilgilerini hassas bir şekilde raporlayabilirsiniz.

    JDLink telamatik.
    Filo yöneticilerinin dikkatine! JDLink telematik daha verimli ve kârlı çalışmak için filonuzu uzaktan yönetebilmek imkânı verir. Sahadaki makinalarınızın nerede olduğunu, bakım durumlarını ve yakıt tüketimlerini oturduğunuz yerden takip edebilirsiniz. (Şuan için Türkiye'de bu hizmet sunulamamaktadır. Çalışmalar devam etmektedir. Detaylı bilgi için bayinize danışınız)

    iGuide sistemi.
    Eğimli arazilerde çekilir tip ağır makinelerinizi doğru sırada tutmak zor bir iştir. Bu ağır makinaları yer çekiminin etkisiyle eğimi takip ederek kayarlar. Bu da sıralarda atlamalara neden olur. iGuide sistemi ile arazi eğimi nasıl olursa olursa ekipman üzerine takılan anten ile traktör kendisini değil ekipmanı sırada tutmak için otomatik olarak dümenleme yapar. Bu sayede ekipmanı sırada tutma stresinden kurtulur; bununla birlikte benzersiz bir verimlilik ve tasarruf elde edebilirsiniz!

    ÇALIŞMA KONFORU

    Hidrolikler

    Ağır hizmet tipi uygulamalar için bir makineden çok daha fazlası.
    8R Serisi Traktörler: tüm ekipmanlar için esnek hidrolikler 8R Serisi traktörlerde direksiyon, fren, askı sistemi ve seçilebilir kontrol valfi (SCV) fonksiyonları için kapalı merkezli, basınç ve akış dengelemeli hidrolik sistem kullanılır. Her şeyin ötesinde bu sistem, en yüksek güvenilirlik için üretilmiştir.
    Aynı zamanda tüm ihtiyaçları karşılayan yüksek güç. 63 ccm'lik standart hidrolik pompa (8260R ve 8285R) zorlanmadan 166,5 litre/dak çıkış sağlarken, isteğe bağlı 85 ccm'lik pompa (8310R, 8335R ve 8360R'de standart) 227,0 litre/dak gibi olağanüstü bir çıkışa sahiptir. 200 bar maksimum sistem basıncıyla operatörleriniz muhteşem ekipman performansı ve daha güçlü direksiyon tepkisi gibi avantajlardan yararlanabilecekler. Düşük motor hızlarında bile.

    Yüksek kapasiteli iki hidrolik filtremizin değiştirme aralığı 1500 saat olduğundan, zamandan ve paradan önemli tasarruflar elde edersiniz!
    8R Serisi büyük römorkların boşaltılması gibi ağır hizmet tipi uygulamalar için idealdir. İsteğe bağlı hidrolik yağ yedekleme setiyle 8R'nizin hidrolik performansını artırın.
    8R Serisi Traktörler: CommandCenter ile hidrolik sisteminin yönetilmesi Akışı kontrol edin: CommandCenter ekranı akış hızlarını ve sürelerini izlemenize olanak sağlayarak, traktörünüzde kullanılan hidrolik sistemlerin kontrolünü size verir
    8R Serisi Traktörler: renk kodlu Seçilebilir Kontrol Valfleri Anında harekete geçin: CAN kontrollü CommandARM konsolu ve renk kodlu Seçilebilir Kontrol Valfleri ile askı sistemlerini kullanırken veya hidrolik aktüatörlü 12 metrelik tohum ekme makinesi gibi düşük seviyeli çekiş gerektiren uygulamalarda ekipman gereksinimlerine kolayca yanıt verebilirsiniz.

    Askı sistemleri ve kuyruk mili

    Üç nokta askı sistemi.
    Ekipman boyutları ve traktörün beygir gücü artarken, askı sistemi ve çeki demiri seçeneklerimiz de artmıştır. Bilyalı çeki demiri, çanta tipi askı sistemi, piton bağlantı ve ayarlı römork çeki demirleri gibi seçenekler sayesinde uygulamalarınıza en uygun çözümleri kolayca bulabilirsiniz. 11,7 tona kadar kaldırma kapasiteleriyle 3 noktalı askı sistemleri birçok tam donanımlı ağır ekipman uygulamaları için idealdir.
    8R Serisi Traktörler: arka 3 noktalı askı sistemi 8R Serisi traktörlerin iyileştirilmiş ağırlık dağılımı ve yüksek kapasiteli arka askı sistemi, 3 noktadan monte edilen en ağır ekipmanların bile kaldırılmasını sağlar.
    8R Serisi Traktörler: askı sistemi ayarlarının kontrol edilmesi Kabin içindeki GreenStar 3 CommandCenter kontrolleriyle askı sisteminin ayarlarını, derinliğini, yüksekliğini, düşme hızını, kaymasını ve sönümlenmesini kolayca kontrol edin.
    • Farklı yükleme koşulları için elektronik askı sistemi algılama
    • Daha iyi sürüş dengesi için askı sistemi sönümleyici
    • Endişelere son veren salınım blokları ve salınım stabilizatörleri
    • Tam ekipman yönetimi için iTEC sistemi teknoloji
    • CommandCenter ile askı sistemi ayarlarının, derinliğinin, yüksekliğinin, düşme hızının, kaymasının ve sönümlenmesinin kolayca kontrol edilmesi
    • Yük Tahmin Fonksiyonu (sadece AutoPowr)

    Size daha fazla yardımcı olabilmek için mümkün olan her şeyi yapıyoruz. Örneğin 8R Serisi traktörlerimizin ISOBUS kullanımına hazır olmasının nedeni budur. Tak ve çalıştır tipi bu teknoloji performansı artırırken, gelecekteki gelişmelere hazırlıklı olmanızı sağlar. Ayrıca, ISOBUS uyumlu ekipmanlarınızı kontrol etmek için sadece bir ekran gerektiğinden, paradan tasarruf etmenizi de sağlar.

    8R Serisi traktörleri motorlu tırmıkları, büyük dane römorklarını, gübre yayıcıları, balya makinelerini ve aklınıza gelen diğer makineleri çalıştırmak için kullanılan bağımsız güç santralleri olarak görün!
    8R Serisi Traktörler: Kuyruk mili ile çalışan yayıcı Tüm 8R Serisi traktörlerde bağımsız 1000 d/dak devirli kuyruk mili standarttır. Çok fazla güç gerektiren ağır yükleri taşımak için 45 mm'lik 20 dişli mile güvenin.
    İsterseniz iki seçenekten birini seçin:
    • 35 mm 6 dişli (540 d/dak)
    • 35 mm 21 dişli (1000 d/dak)
    8R Serisi Traktörler: Kuyruk mili kontrol düğmeleri Kuyruk milinin kontrol düğmeleri CommandARM konsolunda rahatça kullanılacak şekilde yerleştirilmiştir. AutoPowr şanzıman ile birlikte kuyruk mili performansının tutarlı olması sağlanır. İlerleme hızları çok düşük veya yükler değişken olsa bile.
    Çanta tipi askı sistemi gibi ISOBUS uyumlu ekipmanlarınızın kaldırma ve indirme işlemlerini CommandCenter konsolu üzerinden kolayca yapabilirsiniz.

    Kuyruk milini kullanmak, motoru tırmık ve balyalama gibi uygulamalarda başlatma ve durdurma işlemlerinin dengeli olmasını sağlarken ekipmanların yüksek tork aşırı yüklemesine karşı korumak için idealdir.

    TARIM DIŞI ÇÖZÜMLER

    John Deere'ın tarım uygulamalarının ötesine geçen güvenilirliği

    Hız, konfor ve nakliye genişliği özellikleriyle 8R Serisi traktörler sadece tarım değil, çok daha fazla uygulama için ideal araçlardır. Özellikle yükleniciler yatırımlarının karşılığını yıl boyunca geri almaya devam edeceklerini bilmekten mutluluk duyacaklar. Sonuçta, hepsinin ötesinde John Deere'ın üstün üretkenlik ve verimlilik özellikleri her türlü uygulamada daha fazla karlılık sağlamaktadır.

    8R Serisinin tarım dışındaki en önemli uygulama alanları karayolu yapımı, ağaç yongalama, arazi tesviyesi ve hafriyat işleri sayılabilir.

    Karayolu yapımı
    Caddelerde toprak stabilizasyonu için John Deere 8R Serisi traktörler 0,5 metreye kadar derinliklerde stabilizasyona olanak sağlayan optimum kuyruk mili gücüne sahiptir.

    Ağaç yongalama
    John Deere 8R Serisi traktörler ağaç yongalama gibi çeşitli ormancılık uygulamaları için gerekli donanıma sahiptir.

    Arazi tesviyesi ve hafriyat işleri
    Çok çeşitli arazi tesviye ve hafriyat işlerini gerçekleştirmek için 8R Serisi traktörünüzü Yükleyicili veya Ejektörlü greyder ekipmanı ile donatabilirsiniz. Greyder genişlikleri 3 ila 4,2 metre arasında değişir ve 9,9 m3 ile 16 m3 arası kapasiteye sahiptirler.
    8R Serisi Traktörler: Ek ön frenlemeli 8R serisi traktör Ek ön frenleme
    50 km/sa şanzımanlar için daha yüksek durma gücü; 42 km/sa şanzımanlar için opsiyoneldir.
    8R Serisi Traktörler: 8R serisi traktörlerde fren bağlantıları Ekipman frenleme
    Arkadaki fren bağlantıları ekipman frenlerinin güvenilir şekilde kontrol edilmesini sağlar.

    MÜTEAHİTLER İÇİN ÇÖZÜMLER

    Yüklenicilere sunduğumuz teklifler

    Bir veya daha fazla 8R Serisi traktöre sahip olmak, traktörün kendisinden başlayarak sayısız avantaj sağlar: üstün performans, düşük motor devirleri sayesinde yakıt tasarrufu ve ActiveCommand Direksiyon ile gelişmiş fren sistemi sayesinde nakliye işlerine uygunluk.

    John Deere ayrıca faaliyetlerinizi desteklemek için kişiye özel çözümler de sunmaktadır:

    Koruma
    John Deere PowerGard Koruma Planı ile genişletilmiş garantiden yararlanın.

    Bilgilendirme
    John Deere Business Pack I iş, yakıt ve nakliye ile ilgili belgelendirmelerin hassas şekilde yapılmasını sağlayan bir otomatik belgelendirme aracıdır. Bu kurumsal çözüm ayrıca iş detaylarını GreenStar 2630 ekranında görüntüleyerek arazideki çalışmaların hatasız yapılmasına katkıda bulunur. Böylece Business Pack I, her zaman bilgi sahibi olmanızı sağlarken, iş akışınızı optimum düzeye çıkarmanıza ve faturalandırma prosesinizi akıcı hale getirmenize yardımcı olur.

    Bağlantı
    JDLink, işiniz için kullandığınız her bir makine hakkında genel bilgiler edinmenizi sağlayan kablosuz iletişim ve bilgilendirme çözümüdür. JDLink Select makinelerinizin bulunduğu konum ile arazide ne zaman ve ne süreyle kullanıldıkları gibi konuları daha iyi kontrol edebilmeniz için, sanallaştırılmış güncel bilgiler sağlar. Ayrıca JD Link Ultimate, makine verilerini daha derinlemesine inceleyerek yakıt tüketimini, motor yükünü veya çalışma saatlerini analiz etmenize ve böylece filonuzun en etkili şekilde kullanımını sağlamanıza olanak sağlar.

    SÜRÜŞ KONFORU

    Nakliye Çözümleri

    John Deere 8R Serisindeki gelişmiş mühendislik uygulamaları, ağır yüklerin daha az yakıt tüketimiyle daha kolay taşınmasını sağlar. Mekanik önden çekişli (MFWD) Bağımsız Bağlantılı Süspansiyon (ILS) hem arazide hem de yolda zemine daha fazla güç aktarmanızı sağlar.

    Aynı zamanda yakıt verimliliği de geliştirilir. 42 km/sa AutoPowr şanzımanla motor sadece 1434 d/dak devirde çalışır. 50 km/sa AutoPowr şanzımanla sadece 1713 d/dak gerekir. Devrin azalması, kabindeki gürültünün de azalması anlamına gelir!

    Römork veya ekipmanınız için uygun askı sistemini seçin. AutoPowr şanzıman kullanılan 8R Serisi traktörler yüklerin güvenle taşınmasını sağlar. Videoyu görüntüle
    8R Serisi Traktörler: Yeni 8R ile gelen rahatlık Etkileyici bir deneyim.
    Akıllı Güç Yönetimi
    Nakliye ve hareketli kuyruk mili uygulamaları için Akıllı Güç Yönetimi, 8R Serisi traktörlerde 35 hp'ye kadar ek beygir gücüyle verimliliği önemli ölçüde destekler. Sonuç: nakliye uygulamalarında daha yüksek performans ve daha fazla güç yoğunluğu; örneğin yokuş yukarı ağır yük taşıma gibi en çok ihtiyacınız olduğu anda hızlanma olanağı. Mümkün olan en iyi devir için seçtiğiniz hız korunduğundan, yakıt ikmali ihtiyacı ve sıklığı da azalır.

    Aynı zamanda John Deere'ın yeni CommandArm konsolu ile sağlanan geri vites kolaylığını ve dokunmatik kontrol olanağını da beğeneceksiniz.
    8R Serisi Traktörler: bağımsız bağlantılı süspansiyon Sorunsuz sürüş: Bağımsız Bağlantılı Süspansiyon (ILS) özellikle engebeli arazi veya yol koşullarında maksimum çekiş ve optimum sürüş konforu sağlar.
    8R Serisi Traktörler: tek vites kolu Güç modları arasında geçiş: AutoPowr şanzıman, CommandArm konsolunda bulunan tek bir vites koluyla kontrol edilir.
    8R Serisi Traktörler: ActiveSeat Sabit oturuş: John Deere ActiveSeat özelliği sürücüleri traktörün dikey hareketlerinden %90 oranında koruyarak, gün boyu benzersiz bir konfor sunar.
    8R Serisi Traktörler: ActiveCommand Direksiyon ile sürülmemiş arazi dönüşleri Gelişmiş sürüş dengesi: ActiveCommand Direksiyonun Dinamik Stabilite Kontrolü traktörün çok az zahmetle yolda tutulmasını sağlar. Değişken Oranlı Direksiyon sayesinde sürülmemiş arazide kilitten kilide daha az dönüş avantajından yararlanabilirsiniz.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder