16 Mayıs 2014 Cuma

John Deere 1070 Biçerdöver


ÖNEMLİ ÖZELLİKLER

Aşağıda bu modelle ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

300 SERİSİ TABLALAR

Mükemmel Kaliteyi, Mükemmel Fiyata Alın

Yüksek performans her zaman yüksek maliyetli olmak zorunda değildir. 300 serisi tablalar, benzersiz biçme performansı sunan paslanmaz çelik biçme plakası, hidrolik dolap tahriği ve ayarlanabilir tabla uzunluğu gibi standart özellikleriyle CWS serisi biçerdöverlerin malzeme akış gücünü en üst seviyede tutmak için üretilmiştir. Basit ayarlar tarla ve ekin koşullarına uymanızı kolaylaştırır ve her türlü ekinin üstesinden en iyi biçimde gelmenizi sağlar. 

John Deere Farkı

CWS Biçerdöverler: sağlam yapılı boğaz Her ürün tipinde ve her tarla koşulunda üst düzey besleme. Sağlam yapılı boğazın değiştirilmesi 3 sıralı ve 4 sıralı taşıyıcı zincirler ile zaman almaz ve masrafsızdır.
CWS Biçerdöverler: paslanmaz çelik besleme plakası Yekpare, paslanmaz çelik besleme plakası kesinlikle boyama ve parlatma gerektirmez.

600R Tablalar

Hasat potansiyelinizi maksimuma çıkarın

600R tablalar ile daha alçaktan daha hızlı biçme yapabilirsiniz. 4,30'den 9,15 metreye kadar genişlik seçenekleri vardır. Bu tablaların sahip olduğu paslanmaz çelikten besleme plakaları ve çember çevresinde karşılıklı dengelenmiş bıçak tahriği özellikleri sayesinde düzgün ekin kaydırma, titreşimsiz biçme ve daha az kırma kayıpları elde edersiniz.   

Tüm 600R Tablalar:

  •     Tek noktadan takılma özelliğine sahiptir.
  •     Tek pimlik kilitli bağlantı özelliğine sahiptir.
  •     Otomatik biçme yüksekliği ve yer basınç özelliğine sahiptir.
  •     Zürn tabla ekipmanları ile tam uyum gösterir.

John Deere Farkı

Biçerdöver tablası: uygun tabla bağlantısı Elverişli tabla bağlantısı. Tek bir koldan hidrolik bağlantılarını, elektrik bağlantılarını ve platform bağlantılarını yapabilirsiniz.
Tabla Yüzdürme kontrolü: 600R biçerdöver tablası Tabla yüzdürme kontrolünü kullanarak yere çok yakın biçme yapabilirsiniz. Özellikle yatık ekinlerde veya bezelye gibi bitkilerde idealdir. Zemin basıncına karşı duyarlılığı çok çeşitli toprak ve bitkilere göre ayarlanabilir.
Yükseklik Kontrolü: John Deere 600R Biçerdöver platformu Anız yüksekliği, yükseklik kontrol modu önceden belirlenmiş anız yüksekliğini kontrol etmede kullanılır. Tablanın her iki tarafına yerleştirilmiş iki mekanik sensör sürekli olarak tablanın yerden yüksekliğini ölçer. HeaderTrak sistemi operatör tarafından seçilen anız yüksekliğini hem dikey hem de yanal yatıklığı kontrol eder.

600R Tablalar

600R Biçerdöver Tablası

  1. Bir çember çevresinde karşılıklı dengelenmiş dişli kutulu bıçak tahriği sayesinde daha düzgün biçme, daha az kırma kayıplarını minimize ederken neredeyse titreşimsiz bir biçme elde edersiniz.
  2. Dolap üzerindeki küçük çaplı merkez silindiri ve açık dolap kanatları sayesinde bıçaklar ve domuz burunları mümkün olan en iyi şekilde görülebilir.
  3. Paslanmaz çelik besleme plakaları yıllarca düzgün ve dengeli besleme sağlar.
  4. Dört yöne ayarlanabilir (yukarı/aşağı, ileri/geri) 660 mm'lik yekpare helezon sayesinde zor koşullarda bile yüksek besleme gücü elde edersiniz.
  5. Geri çekilebilir dolap parmaklar (dolap şişleri), besleme helezonu ve taş tuzak - tümsekleri üstün koruma ve düzgün besleme sağlar.
  6. Katlanabilir domuz burunları sayesinde kolay taşınabilir. Domuz burunları çıkarmak yerine içe doğru katlamanız yeterlidir. Bu sayede taşımanız gereken ağır bir ataçman olmayacağı gibi bunları saklayacağınız bir yere de ihtiyacınız yok.
  7. 625R ve 630R modellerinde opsiyonel olarak sunulan üst yönlendirme plakası yardımıyla besleme düzeninde dane kaybı ve ekinin birikmesi azalır.

Boğaz

Her zaman kesintisiz biçme

İster ekonomik 300 Serisi tablayı isterseniz 600R Serisi lüks tablayı seçin. Dayanıklı, yüksek kaliteli boğaz her üründe ve her koşulda sürekli malzeme akışına hazırdır. Kısa saman, nohut ve hafif ekin için bıçak kirişini helezona yakın konumlandırın. Yatık, ıslak ya da uzun ekin için açıklığı arttırın. 600R Serisi tablalar ile yere çok yakın biçme yapmak için tabla yüzdürme kumandasını devreye alabilirsiniz. Düzgün ve eşit yükseklikte biçme yapmak için anız yüksekliği tuşuna dokunmanız yeterlidir.

John Deere Farkı

CWS Serisi Biçerdöverler:Taş tuzağı sayesinde boğaz ve batör-kontrbatör için ekstra koruma elde edersiniz.
CWS Serisi Biçerdöverler Ayarlanabilir boğaz sayesinde kısa kuru samandan, uzun kuru ekine kadar tüm koşullarda maksimum performans elde edersiniz.
CWS Serisi Biçerdöverler Tek koldan çoklu bağlantı sayesinde (600R serisinde) tabla bağlantısını çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
CWS Serisi BiçerdöverlerMükemmel görüş alanı - platformu görmek için koltuğunuzdan öne doğru eğilmek zorunda değilsiniz.
CWS Serisi Biçerdöverler Hidrolik kusturucu sayesinde tıkanma kolaylıkla giderilir.

HARMANLAMA / TEMİZLEME SİSTEMİ

Her türlü ekinin kolaylıkla üstesinden gelir

610 mm ve 300-340 kg ağırlığındaki muazzam tambur özelliğiyle büyük kapasiteli harmanlama sistemimiz daha fazla harmanlamaya yardımcı olur. Bu daha iyi dane kalitesi için geçici aşırı yükleme ve normal çalışma esnasında volan etkisi oluşturur ve kendisini kanıtlamış John Deere sap karıştırıcı (opsiyonel) ile birlikte daha az yakıt ile maksimum verim elde edilir. Bu size yüksek kalitede sap ve dane kalitesi sağlar.

Harmanlama Sistemi

CWS Biçerdöver: Harmanlama Sistemi
  1. Girişte hızlı ve temiz ayırma. Her ürünün üstesinden gelir. Tahıl tavası kolaylıkla sökülür.
  2. Düzgün malzeme akışı. Posi-Torq tahriği momentteki değişiklikleri algılar ve değişken koşullarda kesintisiz hız için tahrik kayığının gerginliğini otomatik olarak ayarlar.
  3. Olağanüstü saman sarsma ve tahıl ayırma. Sarsak tasarımının uzun kademeleri ve 150 rpm hızı vardır. Daha yüksek verim için ayarlanabilir balıksırtları ile desteklenmiştir.
  4. Daha az dane kaybı. Arka taraklardaki isteğe bağlı Power Seperator sap karıştırıcı ekin malzemesini inceltir ve hızlandırır. Bu daha fazla tahılın arıtma düzenine düşmesini sağlar.
  5. Geniş temizleme alanı. Karşılıklı işleyen kısa saman eleği ve elek etkili bir şekilde kendini temizler. 8 kanadı bulunan güçlü tek gövdeli fan sapları kısa samanı ve artıkları kaldırmak ve elemek için daha fazla hacimli hava akışı üretir.

ATIK YÖNETİMİ

Tahıl, Saman ve Kavuz Kusursuz Ayrılır

Verimliliği arttırır, işlerinizin zamanında bitmesini sağlar ve John Deere ile tüm gereksinimleriniz karşılanır.

Aşağıdaki Özellikler Sayesinde Muazzam Bir Avantaj Elde Edersiniz:

  •     Büyük dane deposu kapasitesi (6.800 litre)
  •     Yumuşak tahıl işleme sayesinde temiz ve yüksek kaliteli numuneler
  •     Sürüş sırasında veya dururken hızlı boşaltma
  •     Biçilen sapları tam tabla genişliği boyunca düzenli yayımı

John Deere Farkı:

CWS Biçerdöverler: Saman BalyasıOpsiyonel kavuz yayıcı ile kavuz toplamadan kısa samanları hayvanlarınızı için balyalayabilirsiniz. Bu ayrıca yüksek hacimli saman ve toprağın tam işlenmesi ve yarı işlenmesi koşulları için de uygundur.
CWS Biçerdöverler: yenilikçi saman kıyıcı tahriğiYenilikçi saman kıyıcı yardımıyla kıyma işleminden sap yayma işlemine kolayca geçiş. Tahriğin ömrünü uzatan ve sistemin yalnızca tarlada çalışmasını sağlayan bir hidrolik silindir özelliği vardır.
tek kolKıyma işleminden düşürme işlemine geçiş için biçerdöverin solundaki tek kolu devreye almanız yeterlidir.
CWS Biçerdöverler: sağlam yapıSağlam yapılı kıyıcı sayesinde ince kıyılmış saman ve tam tabla genişliği boyunca düzgün yayılmış atık.
CWS Biçerdöverler: Boşalatma helezonuBoşaltma yaparken daha iyi görünüm ve daha fazla esneklik - boşaltma helezonu tam 110º yana açılabilir ve tam açılma aralığının herhangi bir konumunda da boşaltma yapılabilir.

Motor

Hasad için gereğinden fazla yakıt harcamayın

Dönüm dönüm, tarladan tarlaya, yıllarca çalışılsa bile hasad konusunda hiçbir motor John Deere PowerTech Plus motorlarından daha iyi olamaz.

Bütün motorlarımız:

  •    yüksek momentli aktarma organlarına bağlıdır. Bu nedenle güvenilir ve verimlidir.
  •    ihtiyaç duyduğunuz sabit gücü geniş motor devir aralığında sunar.
  •    boşaltma gibi güce fazla ihtiyaç duyan diğer uygulamalarınız için güç artışı sunar.
  •    güç altında motor devirleri düşse bile daha fazla tork üretmeye devam eder.
  •    en son Tier 3/Stage II A verimliliği ve performansı için Egzoz Gaz Sirkülasyonu (EGR) ve Değişken Geometrili Turbo (VGT) teknolojilerini kullanmaktadırlar.
  •     özellikle zorlu ve engebeli arazi koşullarında ihtiyacınız olan sürekli performansı tam olarak size sunar.

John Deere farkı:

1470/1570 Serisi Biçerdöverler: motor soğutma kapasitesiKolay servis imkânına sahip, katlanabilir arttırılmış motor soğutma kapasitesine ve intercoolera sahip soğutma sistemi hava yoğunluğunu ve motor gücünü arttırır.
1470/1570 Serisi Biçerdöverler: Yakıt ekonomisiMükemmel yakıt ekonomisi. Tier III emisyon yönetmeliğine tam uyumludur ve az yakıtla kesintisiz güç sağlar. Asla pes etmez.
1470/1570 Serisi Biçerdöverler: değişken geometrili turbo Değişken Geometrili Turbo (VGT) ile sınıfının en iyi yakıt ekonomisine sahiptir. Düşük devirlerde mükemmel tork, daha çabuk tepkime sunar.

KABİN, GÖSTERGELER, KUMANDALAR

Makinenize hasad komutlarını tam konfor içinde verin

Yeni 1470 ve 1570 biçerdöverlerde üstün özellikler standart olarak sunulur. Elektrikli kontrbatör ayarı DAHA FAZLA konfor ve verimlilik sağlar. Kabin için kumandalar şimdi daha kolay ulaşılabilir yerde ve daha kolay kullanılabilir şekildedir. Tüm fonksiyonlar rahatlıkla görülebilir. Size daha önceliklerden DAHA FAZLA konfor sağlayan bazı özellikler aşağıda verilmiştir.

Detaylar için bayinize danışınız!        
  •     YENİ Kabin içi elektrik kontrollü kavuz yayıcı ayarı
  •     YENİ yön değiştirirken otomatik tabla kaldırma
  •     YENİ Kabin içi tabla hassasiyet ayarı
  •     YENİ Dolap eski konumuna döndürme fonksiyonu
  •     YENİ Sap parçalayıcı açma/kapama düğmesi

John Deere Farkı

CWS Biçerdöver: Kolay erişimYeni aydınlatma sistemi 1470/1570 serisi biçerdöverleri kalite ve tasarım olarak bir üst seviyeye çıkarmıştır. Benzersiz görüş alanı güvenli bir çalışma ortamı sunar.
CWS Biçerdöver: kolay okunabilir köşe monitörlerKolaylıkla görülebilir şekilde yerleştirilmiş, kolay okunabilir köşe ekranlar sayesinde tüm performans bilgileri ve muhtemel problem uyarıları kolaylıkla görülebilir.
CWS Biçerdöver: Ana kumanda koluElinizin ergonomik olarak mükemmel bir şekilde kavrayabileceği tek kumanda kolu, oldukça hassas ve yumuşak hidrostatik hız kontol imkânına sahiptir. Ayrıca bu kumanda kolu ile boğazı kaldırıp/indirme, dolabı kaldırıp/indirme, biçme moduna dönme, acil durdurma, aktif olarak anız yüksekliği ve tabla yüzdürme fonksiyonlarını kontrol etme imkânına sahipsiniz.
CWS Biçerdöver: elektrikli ayarlamalarOptimum harmanlama için kontrbatör ve hasad ettiğiniz ürüne tam uyum için operasyonel fonksiyonlar kabin içerisinden elektriksel olarak kolaylıkla ayarlanabilmektedir.
CWS Biçerdöverler: Entegre Soğutma kutusu (buzdolabı)Entegre soğutma kutusu (buzdolabı) 1,5 litrelik 2 adet şişeyi ve öğle yemeğinizi saklayabileceğiniz mükemmel bir saklama alanı sunar.

Kabin içi

CWS Biçerdöver: Kabin
  1. Standart yolcu koltuğu yeni operatöre işi öğretebileceğiniz güvenli bir alan sunar.
  2. Tüm gün boyunca konforunuz için yatabilir/teleskopik direksiyon kolonu direksiyonu kendi rahatınıza göre yarlayabilmenize imkân verir.
  3. Köşe ekranlar kolay okunabilir konuma yerleştirilmiştir, ama görüş alanınıza kesinlikle engel teşkil etmez.
  4. Ayarlanabilir sağ kumanda kolçağı koltuğunuz ile birlikte hareket eder ve daha fazla konfor ve hassas kontrol imkânı için ileri geri ayarlanabilir.
  5. Basit, mantıksal ve kullanımı kolay hasad kumandaları parmak uçları ile kolaylıkla ayırt edilebilecek şekilde tasarlanmıştır. Hasad boyunca tüm kontrol sizde, mükemmel görüş alanı sayesinde platformdan hasad ettiğiniz ürüne, sağınızdan solunuza her yer kontrolünüz altında.

HASAT YÖNETİMİ

Eller serbest sürüşün keyfini çıkarın

Eller serbest sürüşün keyfini çıkarın

Sizin için zor olan yönlendirmeyi yapmak için AutoTrac Universal 200 Yönlendirme Takımını kullanın. Böylece daha az yorulacak ve hata yapma olasılığınız azalacaktır. Bu genel kullanımlı (universal) bir ürün olduğu için, bunu yalnızca biçerdöverinizde değil John Deere, Case IH, Claas, Deutz-Fahr, Fendt, Massey Ferguson, McCormick, New Holland gibi diğer firmaların 300'den fazla modelinde de kullanılabilmektedir.

Gün boyu tam tabla genişliğinde ve en yüksek verimle hasat edeceksiniz.
  • Yalnızca temel el aletleri kullanılarak kolay ve hızlıca takılabilir ve sistem diğer bir araca minimum uğraş ile aktarılabilir.
  • Yorgunluğu hafifleten, kolay, düğmeli kontroller ile hataları azaltır ve uzun günün sonunda kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olur.
  • Yatırımlarınızı hızlıca amorti edin. Yatırımlarınızı daha çok araç, uygulama ve kullanım mevsimine yayın, ATU 200 kendini bir sene gibi kısa bir sürede amorti eder. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder